середу, 28 січня 2015 р.

Модуль 6. Рефлексія.

Комунікаційні сервіси та сервіси для співробітництва можна використовувати для обміну думками, координації дій, з’ясування поточного стану розвитку проекту та необхідного корегування його перебігу, створення загального продукту (загальний блог).
Використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчанні надає великі можливості щодо створення загального продукту (результату) усіма учасниками навчального процесу.
Стосовно безпечної роботи в інтернеті. Мені не подобається, коли "демонізують" інтернет як джерело зла та небезпеки. Для запобігання потрапляння вірусів необхідно використовувати якісну антивірусну програму. Традиційні (паперові) книги, журнали, брошури можуть містити неправдивий або небезпечний контент. Необхідно вчити учнів ставитися критично до матеріалів, знайдених в інтернеті.

1 коментар:

  1. Гарні рефлексії. Особливо ця про Інтернет.
    Але до такого аналізу вивченого під час модулю, додавайте ще будь-ласка й роздуми щодо власного навчання. Намагайтесь записувати у блозі свої думки та враження від навчання за цим модулем, що видалося вам найцікавішим, найпростішим, а що було складним і не зрозумілим.
    Або ж ще можна обміркувати, яким чином знання, які ви отримали в цьому модулі, можуть вплинути на ваше викладання та навчання ваших студентів.
    Бажаю успіхів:-)
    П.С. Гарне опитування.

    ВідповістиВидалити