вівторок, 27 січня 2015 р.

Модуль 3. Рефлексія.

Цей модуль допоміг мені з’ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення Основних запитань проекту, а саме:

Основні запитання сприяють розвитку мислення та спонукають до дії, заохочують учнів використовувати навички мислення вищих рівнів, допомагають учням повністю зрозуміти основні концепції, допомагають досліджувати та структурувати фактичні дані це:
Ключові запитання - загальні, широкоохватні, на них немає відповіді «так» або «ні», вони стосуються великих ідей та вічних концепцій.
Тематичні запитання проекту прямо пов’язані з проектом та сприяють пошуку відповіді на Ключове запитання. На Тематичні запитання проекту також не може бути відповіді «так» або «ні».
Змістові запитання – конкретні запитання, що базуються на фактах та мають обмежену кількість правильних варіантів відповідей.

Хотілося б зазначити, що цей вид роботи я виконала. Сподіваюся, що завтра я матиму змогу обговорити сової питання з колегами та тренерами.

При застосуванні методу проектів учні отримують змогу розвинути навички 21 століття.

Безумовно, дослідницькі проекти покращують навчальний процес: урізноманітнюють діяльність, сприяють формуванню та розвитку інформаційно-пошукових та дослідницьких умінь, згуртовують студентський або шкільний колектив.

Немає коментарів:

Дописати коментар